Termeni si conditii

Arkasteel este denumirea comerciala a SC SHEET METAL PROCESSING SRL, persoana juridica cu sediul in Carei Jud. Satu Mare, Str. Aleea Bujorului BL.B12,Ap 1 inregistata la Registrul Comertului cu numarul J30/699/2017, avand CUI 37760579

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea  a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea dintre parti.

Drepturile si obligatiile vanzatorului/firmei

In calitate de proprietar/ administrator al site-ului www.arkasteel.eu  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC SHEET METAL PROCESSING SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Societatea are dreptul de a modifica sau sterge contul utilizatorului in cazul in care acesta nu ofera date exacte petru livrare si facturare sau alte motive specifice.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Drepturile si obligatiile cumparatorului

Cumparatorul are obligatia de a furniza informatii corecte in ceea ce priveste datele de facturare respectiv livrare. Are obligatia de a nu instraina numele de utilizator si parola contului din motive de securitate, deoarece societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru comenzile efectuate cu alte date decat cele mentionate.

Limitarea responsabilitatii firmei

Societatea nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care un utilizator isi ofera contul unei alte persoane pentru a face o comanda iar aceasta sa nu fie valabila.

Totodata, nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuala deteriorare a produsului in timpul transportului sau dupa livrare.

Politica de facturare si plati

Cumparatorul are obligatia de a furniza toate datele corecte astfel incat facturarea sa fie intocmita conform legii. Societatea isi asuma responsabilitatea confidentialitatii datelor cu caracter personal conform legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Plata unei comenzi facute online se poate face ramburs la curier sau online cu card bancar.

Politica de livrare

Livrarea unei comenzi se face in prealabil prin firma de curierat (Fan Courier sau Urgent Cargus) si prin Posta Romana. Costul livrarii este de 15 lei in zona de acoperire a companiilor de curierat iar in cazul in care clientul isi are domiciliul intr-una din localitati pentru care livrarea necesita kilometrii suplimentari, clientul poate opta fie livrarea contra-cost pana la domiciliu sau ridicarea coletului de la sediul uneia dintre firme de curierat. Comenzile a caror valoare este mai mare sau egala cu suma de 400 RON, livrarea acestora se face GRATUIT.

Garantii

Produsele vandute de societatea noastra, beneficiaza de garantie in functie de tipul produsului comandat si de durata de folosiinta. Aceasta variaza intre 6 si 24 de luni, conform OG 130/2000.

Promotii

Societatea organizeaza promotii in anumite perioade in functie de sezon prin respectarea OG 99/2000 privindcomercializarea produselor şi serviciilor de piaţa.

Politica de returnare

Conform ordonantei de urgenta 34/2014, clientii pot solicita procedura de retur a produselor in termen de maxim 14 zile fara sa fie nevoiti sa justifice decizia returnarii sau sa achite alte costuri suplimentare.

Litigii

Solutionarea litigiilor se poate face pe mai multe cai: pe cale amiabila, prin intermediul instantelor judecatoresti competente sau prin intermediul unor mediatori. Comisia Europeana a implementat o platforma de solutionare online a litigiilor, unde partile pot solutiona litigiile rezultate din tranzactiile online.

Shopping Cart