Despre Noi

Arkasteel - De la vis, la realitate

Sheet Metal Processing SRL

Firma Sheet Metal Processing SRL, detinatorul brandului Arkasteel a fost înființată în 2011, cu scopul de a extinde oportunităţile oferite de regiune, în domeniul de prelucrarea tablelor metalice.

Activitatea noastră principală este debitarea din table de oţel, oţel inoxidabil şi de aluminiu, cu ajutorul tehnologiei laser.

Oferim un serviciu complet pentru clienți noștri, de la primele etape ale proiectării al unui produs, până la producţia de serie, ceea ce ar fi imposibil fără încredere reciprocă. De asemenea cu respectarea termenelor consolidăm încrederea clienţilor noştri.

Din 2019 suntem pe piata si cu produsele proprii, fiind produsele Arkasteel

Brandul Arkasteel

Arkasteel este un sinonim pentru calitate, forme grațioase și eficiență. Iubim provocările și cred cu tărie că ne-am născut pentru acestea. Evoluăm și ne schimbăm în mod constant, pentru a vă oferi produse de valoare!

ARKASTEEL ESTE MAI MULT DECÂT MOBILĂ

Vremea frumoasă de afara ne arată că viața poate fi minunată. Toată lumea poate să-și amintească de câteva momente minunate petrecute în aer liber. Acest lucru este firesc, poate fi un moment pentru o întâlnire socială cu familia, cu cei dragi sau cu prietenii, cu gustări, băuturi sau o conversație plăcută. De aceea,noi, cei de la Arkasteel nu consideram produsele noastre ca simple elemente de decor; acestea aduc atmosferă in curtea dvs., creând emoții și garantând experiența neuitata.

 

ARKASTEEL ESTE DESIGN

Arkasteel oferă design de înaltă calitate, bine conceput, exclusiv și frumos. Mobilierul nostru de exterior este conceput pentru a vă ridica standardul gradinii dvs la un nivel superior. De la începuturi am petrecut timp calitativ în grădină si stim cum să construim mobilier de exterior frumos și durabil, al carui stil solid, culoare și fermitate se vor pastra in timp. Pentru că ceea ce este frumos trebuie să rămână frumos. Tot ceea ce este frumos stimulează simțurile. Iar noua ne pasă de fericirea ta.

 

ARKASTEEL ESTE SOCIAL

Ușor si simplu. Tot mobilierul nostru este conceput pentru a vă permite să vă bucurați de timpul petrecut cu familia sau prietenii în grădină. Produsele noastre sunt concepute pentru a avea nevoie doar de o intretinere minimă pentru ca asiguram calitate si rezistenta, astfel încât să vă puteți bucura de Arkasteel cat mai mult timp. Prin urmare, este o investiție inteligentă pe care o puteți folosi ani de zile.

Echipa

Echipa Arkasteel va sta la dispozitie!

Szilagyi Arnold

CEO

office@smp-srl.ro
0746074785

Norbert Tamás

Sales

sales@smp-srl.ro
0785199817

Interesat in produsele noastre?

Va invitam sa descoperiti gama vasta de produse Arkasteel.

Shopping Cart